ISPARTA / GELENDOST - Balcı İlkokulu

Balcı İlkokulu

Telefon
02463867044/ Müdür cep 0544 545 13 11 BALCI ORTAOKULU İÇİN DE BU NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
BALCI KÖYÜ BALCI KÜME EVLERİ NO 169 GELENDOST / ISPARTA
Vizyon
T.C. Anayasasında ifade edilen çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı ilköğretim programında amaçlanmış; eğitim ilkelerini, çevre koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel ilkemizdir.
Misyon
Geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak çağdaş dünyanın gerektirdiği bilimsel donanımları ,toplumunun etik değerlerini en iyi şekilde kuşanmış güzel insanlar yetiştirmek.
08.45---14.30
ÖZEL ARAÇ İLE ULAŞIM YAPILMAKTADIR.
BALCI KÖYÜ GELENDOST/ISPARTA
ISPARTA İL MERKEZİNE 92KM GELENDOST İLÇE MERKEZİNE 12km